Aangepaste Corona-maatregelen vanaf 28/1/2022

Na de invoering van de Coronabarometer vanaf 28/1/2022 zijn in de huidge code Rood de volgende coronamaatregelen van toepassing in de Brugse stedelijke sportcentra (en dus ook Daverlo).


Beste speler, ouder, supporter,

Na de invoering van de Coronabarometer vanaf 28/1/2022 zijn in de huidge code Rood de volgende coronamaatregelen van toepassing in de Brugse stedelijke sportcentra (en dus ook Daverlo):

  • Een mondmasker is verplicht voor iedereen (vanaf 10 jaar) in de gangen, tribunes, toiletten en kleedkamers. Enkel tijdens het sporten of in de douche hoef je het mondmasker niet te dragen. Ook trainers en niet-actieve scheidsrechters dragen een mondmasker. Actieve scheidsrechters (die door de aard van de sport meebewegen met het spel) moeten geen mondmasker dragen.

  • Indoor is er opnieuw publiek toegelaten op de tribunes bij wedstrijden (zittend). Normaal met een maximum van 200 toeschouwers. Vanaf 50 toeschouwers kan een CovidSafeTicket worden gevraagd.
     
  • In de cafetaria gelden de gewone horecamaatregelen. Je toont altijd je CST aan de uitbaters en draag je een mondmasker wanneer je rondloopt. Je zit met maximum 6 personen aan tafel.
     
  • Een kleedkamer gebruiken en douchen is nog toegelaten, enkel wanneer je je beperkt tot 15 minuten en achteraf de deur open laat staan om te ventileren.

Respecteer nog steeds de basisregels (handen wassen, afstand bewaren, ventileren, …) en pas die ook toe binnen je team.

Meer informatie vind je ook op https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-corona/ en www.info-coronavirus.

Veel sportplezier in een veilige omgeving!