Nieuwe Corona-maatregelen in Brugse sportaccommodatie

Beste speler, ouder, supporter,

Er gelden voor de sporthal Daverlo (en andere sportcentra) nieuwe corona-maatregelen vanaf 29 november.


Omwille van de verslechterende coronasituatie en na het federaal overlegcomité, herinneren we u graag aan de coronamaatregelen die van toepassing zijn in de Brugse stedelijke sportcentra (en dus ook Daverlo):

  • Een mondmasker is verplicht voor iedereen (vanaf 10 jaar) in de gangen, tribunes, toiletten en kleedkamers. Enkel tijdens het sporten of in de douche hoef je het mondmasker niet te dragen. Ook trainers en niet-actieve scheidsrechters dragen een mondmasker. Actieve scheidsrechters (die door de aard van de sport meebewegen met het spel) moeten geen mondmasker dragen.

  • Indoor is er vanaf maandag 29 november geen publiek meer toegelaten bij wedstrijden of trainingen. Ook niet met een Covid Safe Ticket (CST). Elke deelnemer tot en met 18 jaar mag evenwel vergezeld worden door zijn of haar ouders.
     
  • In de cafetaria gelden de horecamaatregelen. Je toont altijd je CST aan de uitbaters en draag je een mondmasker wanneer je rondloopt. Je zit met maximum 6 personen aan tafel.
     
  • Een kleedkamer gebruiken en douchen is nog toegelaten, enkel wanneer je je beperkt tot 15 minuten en achteraf de deur open laat staan om te ventileren.

 

Respecteer de basisregels (handen wassen, afstand bewaren, ventileren, …) en pas die ook toe binnen je team.

Meer informatie vind je ook op https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-corona/ en www.info-coronavirus.

Veel sportplezier in een veilige omgeving!