ACJ BASKET BRUGGE

Emiel Verheyde wil doorgaan tot de laatste minuut (KW 17/3/2023)

Omdat de ploeg zich plaatste voor de ‘play-ups’, maar mathematisch uitgeschakeld is voor de prijzen, kun je veronderstellen dat het seizoen nu al op zijn einde loopt voor ACJ Brugge One. Niets is echter minder waar: de Bruggelingen willen tot de laatste minuut van deze competitie op niveau presteren.

Corona zet ACJ Basket Brugge zonder sportzaal (KW)

Ook al zou er binnenkort toestemming gegeven worden om oefen-, beker- en competitiewedstrijden te spelen, voor ACJ Basket Brugge zal dat nog een hele tijd niet lukken. De club zit zonder sportzaal nu het coronatriagecentrum in Daverlo langer dan gepland operatief blijft.

Gespaard blijven van nieuwe blessures (KW 6/12/2019)

Twee op twee voor ACJ Basket Brugge Two en eindelijk weg van de laatste plaats in derde provinciale B. Op een overwinning op de openingsspeeldag na was er nauwelijks reden geweest tot feesten. De zeges tegen Izegem en Sint-Eloois-Winkel deden echter deugd en het team van coach Dirk Neirynck kreeg aansluiting bij een pelotonnetje dat op de middenmoot mikt.

De U16 A van ACJ Basket Brugge (KW 29/11/2019)

De U16 A van ACJ Basket Brugge met boven v.l.n.r.: coach Geeske Steijns, Mathias Goovaerts, Tomas Heyneman, Tijs Van Poucke, Elias Kyndt, Elias Vanhaecke en afgevaardigde Lander Stroobandt. Onder v.l.n.r.: Valentin Rucamayida, Mathieu Demeulemeester, Alexander Nollet, Victor Götze en Tibe Persyn. (foto GD)

De U14 B van ACJ Basket Brugge (KW 11/10/2019)

De U14 B van ACJ Basket Brugge met boven v.l.n.r.: coach Dominique Hayot, Manu Formeseyn, Xander Wintein, Enzo Batsleer, Caitlin Dewispelaere en Eline Detavenier. Onder v.l.n.r.: Seppe Hayot, Mathias Heyneman, Nicola Hutsebaut, Gilles Dewispelaere en Jordy Ryde. (foto GD)

De U14 A van ACJ Basket Brugge (KW 4/10/2019)

De U14 A van ACJ Basket Brugge moet zaterdag op bezoek bij Basket Blankenberge B. We zien boven v.l.n.r.: coach Connie Dierckens, Warre Claeys, Tuur Vergauwe, Jordy Ryde en Manu Formeseyn. Onder v.l.n.r.: Matthias De Vlieghere, Tammin Defoor, Stan Malésis, Xander Wintein, Nicola Hutsebaut en Nand Vincke. (foto GD)

Veel spelers in de lappenmand (KW 6/9/2019)

Sinds de fusie van de drie Brugse basketbalclubs, ondertussen al een tiental jaar geleden, is ACJ Brugge One het eerste team dat promoveert naar tweede provinciale. Maar er hangen donderwolken boven Daverlo en ze zijn van puur sportieve aard. De vraag is vooral of en hoe snel de Brugse ploeg zekerheid over het behoud kan krijgen?

Aan nieuwe ploeg bouwen (KW 15/2/2019)

ACJ Brugge TWO wil in derde provincale uit de degradatiezone blijven.

ACJ TWo is klaar voor dubbele verplaatsing (KW 20/9/2018)

ACJ Brugge TWo opende het seizoen in derde provinciale A met twee zeges en is nu klaar voor twee verplaatsingen.

Te weinig volk op de trainingen (KW 9/11/2018)

Dirk Neirynck is aan zijn tiende seizoen bezig bij ACJ Brugge Two.

ACJ Basket Brugge | Secretaris: secretaris@acjbasketbrugge.be |  Voorzitter: voorzitter@acjbasketbrugge.be   |   Jeugdwerking: jeugd@acjbasketbrugge.be

  Neem ook een kijkje op onze facebookpagina

© 2021, website powered by Twizzit.com